Ledige stillinger

Arena Trondheim event center søker serviceinnstilte eventkoordinatorer

Stillingstittel:  Eventkoordinator

Frist: Snarest

Varighet: Fast Deltid.

Arbeidsoppgaver

  • Kundebehandling og gjennomføring av eventer
  • Ansvaret for aktivitetene
  • Servering av mat og drikke
  • Oppgjør/kassehåndtering

Kvalifikasjoner

Vi ser etter noen som utadvendte, sosial, liker å jobbe i team med stort fokus på service.

Man må beherske både norsk og engelsk , og være fylt 20 år for å jobbe hos oss.

Vi er ute etter deg som er sosial samt liker og omgås mennesker. Her kreves en utadvendt og positiv holdning overfor både kunder og kollegaer. God selvtillit vil nok også kanskje være en avgjørende faktor da man omgår mye mennesker og gjerne store folkemengder der man selv må ta ordet/rettlede.

Jobben er variert med ulike kundegrupper med alt fra bedrifter, utdrikningslag, vennegjenger, bursdager og fleksibel i forhold til når man ønsker å jobbe. Arbeidet er stort sett på på kveldstid i ukedagene og dag/kveld i helg. Noe dagtid for de som kan jobbe det.

Sosial arbeidsplass

Vi ønsker å samle en gjeng med gode kollegaer mellom 20-30 år der godt miljø og samarbeid skal dyrkes på en positiv måte. Vi gjennomfører årlig julebord / sommerfest . En perfekt jobb ved siden av studier. Men man må ikke være student for å søke. Varierende arbeidsmengde. Her kan den ansatte styre litt selv.

Viktig informasjon

Kun aktuelle kandidater blir kontaktet. Send oss en ordentlig og utfyllende søknad med CV. Finn gjerne på noe kreativt. Du kan også velge å sende inn en kort filmsnutt av deg selv, hvor du kort forteller om deg og hvorfor du har lyst til å jobbe for Arena Trondheim AS. Søknader med kun CV blir ikke lest. Det skal vedlegges en søknad også.

 

Send en kort søknad med CV til:
arenaarrangement@gmail.com