VILLMARKSLEIR

LAVVO-CAMP

I bymarka utenfor Trondheim har vi en unik og flott Lavvo-leir. Leiren ligger ca 30 min fra sentrum med bil, buss eller trikk. Deretter ca 15 min å gå. Transport av rekvisita kan foregå helt inn i leiren.

I leiren er det en stor flott lavvo som tar ca. 60 personer, samt en gapahuk som tar ca. 30 stk. Vi har også en stor gammeldags badestamp der. Det er strøm i leiren, så musikk og annet kan kobles til. Det renner også en liten elv igjennom leiren.

Det går  fint å grille både ute og inne. Her kan man holde på hele natten om ønskelig. Alle våre  ute aktiviteter kan arrangeres her. Det er spesielt 2 ulike arrangement som har blitt meget populære å arrangere her, 3 / 5 – Kamp eller villmarksrebus

 

3 eller 5 -KAMP og VILLMARKSREBUS.

Aktivitet uteVåre instruktører har alltid rigget til leiren med bål og fakler når dere kommer. Om ønskelig har vi også velkomstdrink klar, og vår grillkokk kan ha grillmaten klar om ønskelig. Men det vanligste er at grillkokken har maten klar når øvelsene begynner å bli ferdige.

Instruktørene går alltid igjennom kveldens program, regler i de aktivitetene som er valgt, og deler dere opp i lag. Instruktørene er med dere hele tiden for å vise hvordan øvelsene skal gjøres, samt notere poeng og skaper spenning.

Det kåres alltid et vinnerlag til slutt.