PUB TIL PUB REBUS

 

PUB TIL PUB REBUS i Trondheims gamle bydeler
Vi samles på en av byens mest populære puber for orientering og oppdeling av lagene. Lagene får utdelt en rebus der de skal finne fram til 4 puber i byen. Lagene sendes ut på intervaller. På de respektive pubene er våre folk plassert, og det er reservert bord til dere. Her serveres det 1 enhet drikke, og dere må løse en ord-Quiz. Det blir gitt poeng for tidsforbruk for hele pub-runden samt ekstra poeng for å drikke opp drinkene og for Quizen. Vi summerer poengene og utroper et vinnerlag til slutt.

Minimum 15 deltagere. Be om tilbud!

KULTUR PUB REBUS I Trondheims gamle bydeler

I denne rebusen har vi tatt ut høydepunktene fra kultur og pub/pub rebusene. Vi samles på en destinasjon for orientering og oppdeling av lag. Lagene få utdelt en rebus der de skal finne fram til ulike kjente kultur steder i byen, samt til to av byens mest populære puber. Lagene sendes ut på intervaller. På de respektive stedene er våre folk er utplassert i ulike kostymer og de kommer til å stille spørsmål om stedet dere befinner dere. På pubene serveres det 1 enhet drikke og der må dere løse en ord-Quiz. Rebusen avsluttes på en av pubene.

 

pp -drikking av drinkene og for ord- Quizen. Vi utroper et vinnerlag til slutt på ankomst destinasjonen

Minimum 15 deltagere. Be om tilbud

 

 

KULTURREBUS i Trondheims gamle bydeler

Vi samles på en destinasjon for orientering og oppdeling av lag.

Lagene få utdelt en rebus der de skal finne fram til ulike kjente kultur steder i byen.

Lagene sendes ut på intervaller.

På de respektive stedene er våre folk utplassert  i ulike kostymer og  de  kommer til å stille ulike spørsmål om stedet dere befinner dere. Rebusen avsluttes med en  meget spektakulær interaktiv øvelse so er helt uforglemmelig. Det blir poeng for tidsforbruk  for hele rebus-runden, samt  for de ulike ferdighetene i den interaktive øvelse, og for  ord-Quizen.

Vi utroper et vinnerlag til slutt på ankomst destinasjonen.

 

 

 

munken